Saturday, January 31, 2009

Sorry & Thank You

Dear Blog,

Sorry i have been neglecting/abandoning u..u know kan i'm not feeling well nowadays, sorry for not updating u for quite a while now, what with the heatwave & all, i just tak larat & tak kuasa nak duduk depan computer...I just feel like sleep & sleep & more sleep in front of the new 2ndhand portable aircond my hubby bougt at cash n converters a few days ago...

Kalo tak ada la aircond ni, menggelupur kami anak beranak, cooler & fans has no effect whatsoever! all they do is just pusing2 kan the hot air yg mcm dlm oven tu..Tp Alhmdulillah aircond ni soothing la sikit tu pun the boys sleep w/out baju, adik lagi best pakai pepes je..melenggeng..

Dear Abang,

Tq abang for helping me everyday..

* for assisting me in cooking, (i know u try very hard to try ur hand in cooking as u have no experience whatsoever in this field),

* for taking out the rubbish as i cant even smell the sampah anymore, yuk!!,

*for buying me bottles of the 'Berri Tropical Juice' as thats the only drink my perut boleh terima nowadays,yum yum!!,

* for basuh yak adik even though he rejected as i cant even look at his yak anymore, huhu..

* for being patient with me for all sort of reasons..I try not to be too much a pain in the neck for u..

* for being patient with the boys when diaorang nak mcm2, for instance when they want milo 5-6 times a day(seorang),& i know diaorg byk songeh, they want it freshly made everytime.Lagi2 skrg when its sooo hot.

* for taking care of the boys when i needed my rest,

* for still being ok even in this hot weather, i know s/times u feel tired ,hot & bothered, lack of sleep but ur still fine..

* for taking care of baby camelia when dia ngamuk2 & nak didukung (we babysit baby camelia for 4 days working hour while her mummy is off to work & her daddy went to his Lab at Uni & their new maid is scheduled to arrive this weekend

Sorry if i ever snap at u s/times, i hope u understand thats not me, its probably my unstable hormones.. Sabar ye abang..InsyaAllah this phase will go away soon..two weeks down, maybe another few weeks, best gak abang manja2 kan mcm ni..hehe.Ur the greatest hubby!love u soo much!!

Dear Boys,

Thank u boys for understanding ammi needs to rest at odd times of the day, thank u for not disturbing & let ammi sleep....

Sorry for not attending to ur needs when u guys want ammi do certain things for u guys.

Thank u for getting ammi her juice when she feels nak muntah or soo thirsty

Sorry if ammi tak layan sangat korang,

Thank u Yaya for tlng urut2 ammi even though ur hands are so small & x rasa ape sgt but its the thought that counts..

Sorry Yaya ammi x larat nak anta & amik yaya at school,ammi pening-pening & panas sgt skrg, nanti when ammi feels better I'Allah ammi akan pick & drop u at school.

Thank u adik coz x kacau2 ammi masa ammi tidur w/pun adik menyebuk nak tido celah ketiak ammi..

Sorry adik ammi x buat milo adik dah lama dah & x basuh yak adik, adik kena belajar basuh sendirila...

U guys are the best!! Love u guys...

6 comments:

Suzi said...

salam sara..
alahai kesiannya...moga cepat redanya...
dulu2 masa ngandung memang sara mcm ni ke?? taua ni je...kalau ni je...baby girl kot hihihi... pandai2 je akak ni...
yg bagusnya time2 mcm ni kita dilayan bagai tuan puteri :)

Sara Russly said...

Dulu masa pregnant yaya & adik ada gak, tp lmbt skt simptom nye kuar, also maybe cuaca panas sgt skrg ada effect kat sara, aritu ada bleeding skt tp x sakit perut, abg kol Dr Zaki tanyekan normal x,dia kata if miscarriage akan sakit perut, dia ada suggest gak la jmp Dr. Tp tgk dah x bleeding & x sakit so x jmp pun Dr.lgpun panas sgt sara x kuasa nak kuar umah. I'Allah harap2 xde pe la..Kalo girl bestnye. kalo boy pun ok je..:-)

Suzi said...

dulu masa kandungan pertama akak mabuk teruk juga tak lama lepas tu bleeding...tak sakit perut gak...dua tiga hari baru pi jumpa dr...dr ckp dah tak blh nak selamatkan...tunggu dia keluar je ...beberapa hari lepas tu mula sakit perut mcm nak bersalin n akhirnya embrio tu keluar...kecil lagi...masa iman pun akak bleeding...jumpa doktor...dia cucuk ubat kuatkan rahim...seminggu sekali...lama juga bleeding...semua kerja berat takleh buat...hubungan suami isteri pun tak blh....
harap 'baby ' sara selamat kadang2 tekanan si ibu beri kesan juga kat kandungan...kan?? kalau bleeding berterusan elok juga jumpa doktor...take care...

Skin said...

that was so beautifully written.. hope ur feeling better.. yelah, thts why mothers have a special place in the thereafter :)

haundem said...

wah...comelnye blog akak ni,suka lah!
congrats on the new bundle of joy!
take care
masyitah termizi

Cerita Dewasa said...

okedeh